Synttärit

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT

JÄRJESTÄ LAPSELLE MEGAHAUSKAT JA AKTIIVISET SYNTTÄRIT VANTAAN MEGAZONESSA ALK. 22,50 € /HLÖ

Megazone on supersuosittu futuristinen lasertaistelupeli. Meillä järjestät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat vaivattomasti. Synttäripakettimme ovat tarkoitettu n. 7-15-vuotiaille lapsille ja vähintään kuuden henkilön ryhmille. Valitse omalle sankarillenne sopiva synttäripaketti sekä maistuvin menu ja varaa juhlat hyvissä ajoin. Pelien jälkeen tarjoiluiden lomassa puidaan pelituloksia omassa huoneessa.

Kiitos, olimme erittäin tyytyväisiä valintaamme järjestää lapsen synttärit teillä! Kaikki toimi hienosti, saitte lapset hyvin hallintaan, tauolle oli vedet valmiina ja ryhmäjaot meni sujuvasti. Synttärihuoneen herkut hävisivät lasten suihin nopeasti ja he olivat tyytyväisiä. Huoneen seinällä olleet tehtävät olivat kiva lisä.
Yllätyin kuinka helppoa synttäreiden varaaminen oli puhelimitse. Otettiin synttärit omilla tarjoiluilla. Sähköpostivahvistuksessa oli vielä kirjallisena kaikki tarvittavat tiedot. Kaikin puolin selkeää viestintää. Itse juhlat sujuivat mukavasti, vastaanotosta juhlien päättymiseen homma hoitui. Hinta-laatusuhde oli hyvin kohdallaan näissä synttäreissä, hyvin mietitty kokonaisuus 🙂
Loistava asiakaspalveluasenne, arvostan kovasti joustamisesta ja asennetta. Me jouduimme sankarin sairastumisen vuoksi viime hetkellä siirtämään tapahtumaa ja se oli teille ihan ok. Myös muutokset henkilömäärään onnistui vielä 3 vrk ennen. Ruokavaliot oli huomioitu viimeisen päälle. Pojilla oli kivaa ja voin lämpimästi suositella teitä muillekin.
Aivan loistava paikka viettää lasten syntymäpäiviä. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja kaikki sujui täydellisesti sekä synttärisankari oli juhlistaan ikionnellinen. Kiitos vielä!
Meillä oli poikani syntymäpäivät tänään laserpelien ja eväiden parissa vip huoneessa. Haluan kiittää hyvin järjestetyistä peleistä ja evästarjoiluista!! Kaikki oli hyvää, siistiä ja erityiskiitos hyvästä palvelusta, teillä on mahtava porukka. Taputtakaa toisianne olkapäälle teette mahtavaa työtä siitä kiitos!
Hienosti järkätty pojan 9v. synttärit! Mielestäni kaikki toimi aivan loistavasti, ja tarjoilut olivat jopa positiivinen yllätys. Poitsu ja synttärivieraat olivat aivan täpinöissään juhlien jälkeen. Kiitos erityisesti erityisruokavalion huomioimisesta!
Erittäin positiivinen kokemus, pienet pelaajat otettiin hyvin huomioon ja nauttivat juhlista. Myös juhlan nuorin, joka ei uskaltanutkaan mukaan huomioitiin hienosti, ja vanhempana arvostin hänen poisjäännistään annetun lahjakortin antamista - pääsee myöhemmin kokeilemaan. Kaikki kommunikaatio varauksen teosta lähtöön oli erittäin ystävällistä ja iloisella mielellä annettua, asiakaspalvelu ihan loistavaa! Varmasti tulemme uudemmankin kerran
Kiitos! Ihan huipputyyppejä teillä töissä, hyvä ote hommaan, asiakaspalvelun takia valitsin teille nämä lapsen kaverisynttärit!

  • VARAA LASTEN SYNTTÄRIT

    VARAA LASTEN SYNTTÄRIT netistä TAI PUHELIMITSE 050 573 0805!

    Varaa synttärit