megazone-banner-alasivu003

Koulut ja seurat

Tarjoamme koululaisryhmille ja nuorten parissa toimiville harrasteseuroille liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä reiluun hintaan.


Ryhmähinnat

Alla olevat alennetut hinnat koskevat vähintään 10 henkilön nuorisoryhmiä, jotka tulevat pelaamaan opettajan/valmentajan/ohjaajan johdolla. Hinnat ovat voimassa su klo 11-19, ma-ke klo 8-21 ja to-pe klo 8-16 välillä olevissa peleissä. Muina aikoina (pe-to illat ja lauantait) pelataan normaalihinnoin.

Avoin peli 22 min 8,00€/hlö
Yksityiskierros 22 min 230,00€
Yksityistunti 60 min 505,00€
Tapahtumapaketit  -15% ovh:sta

Voit varata pelit ryhmällesi myös netissä, jolloin alennushinta myönnetään kassalla em. alennusehtojen mukaisesti. Muista laittaa yhteystietoihin koulun tai seuran nimi ja tunnus.
Huomaathan, että mikäli avoimien pelien osallistujamäärä on alle 10 henkilöä, veloitamme pelaajilta aukioloaikoina normaalihinnan (1 peli 10,00/hlö). Aukioloaikojen ulkopuolella minimiveloitus on 10 henkilön mukaan. Kouluryhmille suosittelemme, että mikäli oppilaat maksavat pelinsä itse, on rahat hyvä kerätä oppilailta ennakkoon.

Varaa tästä


Luokkaretket ja päättäjäiset

Megazonessa järjestätte unohtumattoman luokkaretken tai mieleenpainuvat kauden päättäjäiset. Luokan tai joukkueen yhteisiin tapahtumiin suosittelemme yksityispelejä, jolloin pelitapahtuma on enemmän ryhmänne ihan oma juttu. Voitte valita tapahtumaanne minkä tahansa valmiiksi räätälöidyistä tapahtumapaketeistamme.

Katso tapahtumapakettajamme täältä

HUOM! Varaattehan tapahtumanne ajoissa, jotta mahdutte varmasti pelaamaan haluamananne ajankohtana.

*Alennushinnassa rajoituksia


Ruokailu

Tiloihimme on mahdollista järjestää ryhmälle myös herkuttelua (max 36 hlöä yhteen kabinettiin).  Tarjoilun hinta sisältää kabinetin tilavuokran ruokailun ajaksi sekä tarvittavan kattauksen. Tarjoilut on tilattavissa vähintään 6 henkilölle.

TARJOILUEHDOTUKSIAMME:

HERKKUSETTI
Sipsejä ja popcornia
Irtokarkkeja
Jäätelökulho
Limua ja mehua
Hinta 10,50/hlö

HODARIMENU
HotDogit
Keksilajitelma
Sipsejä ja popcornia
Irtokarkkeja
Limua ja mehua
Hinta 12,00/hlö

PIZZAMENU
Valikoima pizza-paloja kahdella eri täytevaihtoehdolla (pepperoni ja kinkku-ananas), 1/2 pizzaa/hlö
Sipsejä ja popcornia
Irtokarkkeja
Limua ja mehua
Hinta 13,00/hlö

Tarjoilut on tilattava ja henkilömäärä sekä erikoisruokavaliot vahvistettava vähintään 7 vrk ennen tapahtumaa – kabinetti tarjoiluiden nauttimista varten on kuitenkin hyvä varata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

*************

PSST. Flamingossa on lisäksi useita erilaisia ravintoloita, joissa on mahdollisuus isonkin ryhmän ruokailuun. Nuorisoryhmille suosittelemme Pizza Raxia.