Yrityksille

Yritystapahtumiin sykettä ja piristystä

Unohtumattomat, erilaiset ja edulliset yritystapahtumat henkilökunnalle sekä asiakkaille. Megazonessa järjestät yritystilaisuutenne vaivattomasti valmiissa puitteissa. Megazone toimii yhtä hyvin ohjelman sivuosana kuin pääroolissakin, jolloin koko ohjelma rakennetaan Megazonen ympärille. Tapahtumat sopivat isoille ja pienille ryhmille. Megazone laserpelitapahtuma on elämys, josta puhutaan pitkään!

SAUNAMAHDOLLISUUS SAMASSA KIINTEISTÖSSÄ!

FIRMAGAMES I

– 1h Megazone-pelejä (useampi peli, eri pelimuotoja).
– Palkinnot vaihtelevasti mielikuvituksellisin perustein – tämä ei ole vakavaa touhua!!?
– VIP-tila käytössä pelien ajan ja pelien jälkeen 30 min (yhteensä 1,5 – 2h).
Hintamme: 450 €

Pelikierrokset ovat vain tilaajan ryhmälle, pelissä ei ole mukana ulkopuolisia pelaajia.  VIP-tilasta löytyy jääkaappi ja mikro. Tila toimii tapahtuman taukopaikkana ja pukuhuoneena tapahtuman ajan. VIP-tilassa saa nauttia omia juomiaan mieltymystensä mukaisesti. Tapahtuman kokonaiskesto on n. kaksi tuntia. Hintamme sisältää arvonlisäveron ja lisäkuluja ei tule.

FIRMAGAMES II

– 1,5 h Megazone-pelejä (useampi peli, eri pelimuotoja).
– Palkinnot vaihtelevasti mielikuvituksellisin perustein – tämä ei ole vakavaa touhua!??
– VIP-tila yksityiskäytössä pelien ajan ja pelin jälkeen 30 min,(yhteensä 2-2,5 h).
Hintamme: 750 €

Koko Megazone-tila on varattu vain tilaajan käyttöön.

VIP-tilasta löytyy jääkaappi ja mikro. Tila toimii tapahtuman taukopaikkana ja pukuhuoneena koko tapahtuman ajan. Tilaajan käytössä on myös aulatilamme sekä tarpeen vaatiessa myös muut pukuhuone- ja oleskelutilat. Tiloissa saa nauttia omia juomiaan mieltymystensä mukaisesti. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi ja puoli tuntia. Hintamme sisältää arvonlisäveron ilman lisäkuluja.

Molemmissa Firmagames – tapahtumissa voi olla mukana melko isokin pelaajamäärä. Suositeltava maxpelaajamäärä Firmagames I on n. 20 ja Firmagames II n. 40, mutta lukumäärä voi vaihdella paljonkin riippuen pelaajien aktivisuudesta tms.
Normaalista firmatapahtumasta poiketen järjestämme ja räätälöimme teille myös haluamanne erilaisen tapahtuman!