Varaukset

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä.

Yksityis- ja yritystystilaisuuksia, syntymäpäiviä ja muita ryhmiä varten varaukset on hyvä tehdä muutama viikko ennen tapahtumaa. Varauksen voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.

Saman päivän peleihin kannattaa varaukset tehdä aina puhelimitse, muulloin myös sähköposti toimii hyvin varauskanavana. Vastaamme tiedusteluihin pääsääntöisesti saman päivän aikana hallin aukioloaikoina.

Varaustavat

 1. Lähetä sähköpostia

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla turku@megazone.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä. Kiireellisissä asioissa suosittelemme soittoa.

2. Soita

Palvelemme puhelimitse numerossa 0404 171 888.

Huomioithan, että erityisesti viikonloppuisin meillä voi olla niin ruuhkaista, että emme ehdi vastaamaan kaikkiin puheluihin. Olethan kärsivällinen ja yrität uudestaan tai pyydät tarvittaessa yhteydenottoa vaikka tekstiviestillä.


Maksutavat

Maksu tapahtuu paikan päällä ennen pelien alkua.

Maksutapoina meille käyvät:

Käteinen
Pankkikortit ja Visa Electron
Yleisimmät luottokortit
Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit
Tyky ja Virike sekä Ticket mind & body kortti

Laskutus

Laskutus on mahdollinen yritys- ja yhteisöasiakkaille. Halutessanne tapahtumanne laskulle tulee laskutustiedot y-tunnuksineen ja viitetietoineen toimittaa meille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Liikuntasetelit

Liikuntaseteleillä voi seteleiden haltija maksaa oman henkilökohtaisen peliosuutensa verottajan ohjeiden mukaisesti.


Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että pelitapahtuma siirtyy tai peruuntuu, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin.

Peruutus- ja muutosehtomme:

Varaus on aina sitova. Pelivarauksen peruuntuessa pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta viipymättä sähköpostilla tai puhelimitse.

Ryhmä- ja yksityistilaisuuden peruutus voidaan tehdä veloituksetta 10 päivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta.

Jos peruutus tehdään vasta 1 päivä ennen tapahtumaa tai tapahtuma jätetään kokonaan perumatta veloitamme koko tapahtuman. Junnusynttäreiden osalta sairaustapauksissa tietenkin sovitaan ja pyritään löytämään uusi tapahtuma-aika.

Avoimeen peliin varatut paikat on peruttava viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa. Myöhemmin tehdyt peruutukset veloitamme kokonaisuudessaan.