Synttärit

Vietä ikimuistoiset, liikunnalliset ja pelihenkiset sekä riemukkaat syntymäpäivät laserpelin lumoissa Megazonessa! Järjestämme synttäreitä 7 ikävuodesta ylöspäin aina 70 vuoteen asti, niin pojille kuin tytöillekin.

Vakiintuneen käytäntömme mukaan syntymäpäivät varataan yksityistilaisuudeksi, jolloin ulkopuoliset eivät pääse samaan peliin mukaan. Tällöin tapahtuman hintaan sisältyy myös ns. synttärihuone, jossa pelitapahtuman jälkeen vietetään juhlat tuloksia tarkastellen ja pelin tapahtumia muistellen. Synttärihuoneen saa käyttöönsä viimeistään puoli tuntia ennen pelin päättymistä, yleisemmin kuitenkin heti synttäreihin tultaessa.

Nuoremmille pelaajille peliajaksi varataan yleisemmin 23 min peliaika (170€), hieman kokeneemmat voivat sitten varata peliajaksi 2×23 min tai 1x46min (290€). 10-vuotiaat ovat jo hyviä toimimaan pelissämme ja haluavat usein tuplapelimahdollisuutta 2×23 min (=46 min), joskin lyhyempikin liikuntasessio on mainio ja säilyttää mielessä halun palata uudelleen pelaamaan kavereiden kanssa. Toivomusten johdosta olemme ottaneet käyttöön myös uuden 33 min pituisen pelitapahtuman.

Pelissä liikutaan jalkineet jalassa, joten talviaikaan on syytä huomioida, että raskaat talvijalkineet eivät ole hyviä liikkumiseen. Myös tyttöjen korkeakorkoiset ”piikkarit” ovat huonoja pelissä.

Eri vaihtoehdot synttäreille

Synttäripeli 23 min ja h. pelin jälkeen, n.45 min, yht 1,5 h, hintamme 170 €
Synttäripeli 2×23 min ja huone pelin jälkeen, yht 2,0 h, hintamme 290 €
Synttäripeli 33 min ja h. pelin jälkeen, n. 35min, yht 1,5 h, hintamme 230 €, Toivottu uutuus!!

Hintamme sisältävät jopa 18 peliliiviä, ylimenevistä lisäveloitus. Emme kuitenkaan suosittele isompaa peliryhmää. Parhaat pelisessiot syntyvät 9-15 pelaajalla. Normaalisti pelaajat jaetaan kolmeen eri joukkueeseen.


Synttärimenut

Pelisession jälkeen synttärit jatkuvat tuloksia tarkastellen synttärihuoneessamme, johon voitte tuodat omat tarjottavat juomineen. Mikäli juhlijat hoitavat itse kestityksen, huomioikaa, että astiasto on myös tuotava mukaanaan.

Tarvittaessa tarjoilu järjestyy myös meidän kauttamme. Kaksi eri vaihtoehtoa.

1) Chipsiä, poopareita,karkkii,colaa = 7 € / asiakas
2) Suosittu pizzaslice-pakettimme: Pizza 1/4 + cola 5 dl + karkkia = 8,00 € / asiakas.

Huom! Erikoisruokavalioihin ei mahdollisuutta kauttamme!

Meilä tarjolla myös synttäreihin tai muihin tapahtumiin Megazone-teemalla painettuja kertakäyttöastioita. Tukeva limumuki 3,5 dl + kartonkilautanen 18,5 cm + iso lautasliina 15 kpl, yhteishintaan 10 €.


Synttäreiden ohjelma

Synttäreiden kulku Megazonessa

Kokoontuminen kutsun mukaisesti Megazoneen, jossa kokoontumisen jälkeen saadaan peliohjeet ja pelataan n. 23 min peli. Ohjeisiin ja pelisessioon menee aikaa n. 45 min.

Sitten yhdessäolo, jälkipeli ja tarjottavat  45 min. Yhteensä siis 90 min, joka on koettu hyväksi aikatauluksi. Mikäli peliajaksi otetaan 46 min, kokonaisajaksi tulee 2 tuntia.

Juhlijat; Tulkaa paikalla kutsussa mainitun aloitusajan mukaisesti. Peliohjeistus annetaan heti synttärien alkuun, joten älä myöhästele! Paikalle voi tulla hieman aikaisemminkin kuin kutsussa mainittu aika!

Tämä aikataulu on ohjeellinen, mutta hyväksi koettu. Tiedustelkaa halutessanne myös pidemmistä peliajoista!

Pelitapahtuman jälkeen saatte pelitulokset, joista keskusteltavaa riittää synttäreiden tarjottavia nauttien.

Satunnaisesti saatamme palkita osallistujia, esim. Kaveripelaajia - siis esim synttärisankari itse - kun ymmärsi kutsua kaverinsa juhlimaan ja antoipa heidän vielä voittaa pelisessiossa.

Megazone-synttäreillä kaikki viihtyvät ja juhlista puhutaan pitkään!


Synttärikutsu

Tulosta ja täytä puuttuvat tiedot synttärikutsuun. Lataa kutsu tästä (pdf).

Muistathan, että koko juhlaväen tulee olla paikalla viimeistään kutsussa mainittuna aikana, koska peliohjeistus pyritään aloittamaan heti kokoontumisen jälkeen!

Vinkki: tulosta tarvittava määrä kutsuja valkoiselle paperille, leikkaa ääriviivoja pitkin ja liimaa mustalle A5-kokoiselle kartongille.