Hinnasto

Suosittelemme aina ennakkovarausta pelipaikan varmistamiseksi. Pelit alkavat aina tasalta ja puolelta. Paikalle tulee saapua noin 15 min ennen pelin alkua ohjeistusta ja varusteiden pukemista varten. Lauantaina pelit alkavat usein myös 15 min yli tai vajaa tasatunnin riippuen yksityistapahtumien aikatauluista.

Junnujen synttäritapahtumissa kokoonnutaan viimeistään kutsussa mainittuna aikana, koska näissä tapahtumissa on jo huomioitu edellämainittu valmisteluaika.

 


Avoimet pelit

Avoimia pelejä on joka päivä Kisakellarin aukioloaikoina. Avoimiin peleihin voi osallistua yhtä hyvin yksin kuin ryhmänkin kanssa. Vastusta ja peliseuraa saa myös muista peliin osallistujista. Pelin kesto on 23 minuuttia. Suosittelemme kahta peräkkäistä peliä.

Avointen pelien hinnat/hlö:

1 peli (23min) 9,50 €
2 peräkkäistä peliä (46min) 17,00 €

Opiskelijat, koululaiset ma-pe ennen klo 16

1 peli (23min) 8,00 €
2 peräkkäistä peliä (46min) 15,00 €

Yksityistilaisuudet

Yksityispeleissä koko pelialue on varattu oman ryhmänne käyttöön eikä pelissä ole mukana ryhmän ulkopuolisia pelaajia kuten avoimessa pelissä. Pelaajien lukumäärä max 18, 3 eri joukkuetta. Lisätilauksesta mahdollisuus useaan lisäliiviin.

Yksityistilaisuuksien suurkäyttäjiä ovat kouluryhmät, syntymäpäivät, polttarit, firmatapahtumat, partiot, yhdistykset, erilaiset joukkueet, pikkujoulut jne.

Megazone "kaupunkitaistelu" peli sopii hyvin kokoamaan juhlijat yhteiseen tapahtumaan, jossa yhteishenki nousee mahtavasti scifimäisessä tunnelmassa luoden unohtamattoman juhlan, josta riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Yksityispelien hinnat:

Yksityispeli 23 min 170,00 €
Yksityispeli 2x23 min 290,00 €
Extra Private, peliaika 33 min  230,00 €
Opiskelijat
peliaika 23 min, ma-pe 14-16
 140,00 €
Opiskiskelijat
peliaika 2x23 min, ma-pe 14-16
 260,00 €
Lisäkierrokset 46 min jälkeen kaikille  120,00 €
Firmagames I
Lue lisää tästä
450,00€
Firmagames II
Lue lisää tästä
750,00€

Varattuanne yksityistilaisuuden pääsette halutessanne vaikuttamaan myös pelillisiin seikkoihin. Pelitila on varattu teille koko ajaksi, joten kentällä on vain teidän ryhmänne. Voitte valita joukkueet itse.  Yksityistilaisuuksissa operaattoreillamme on mahdollisuus laajemmin opastaa teitä peliin ja pelikortin luentaan.

Pelisession jälkeen tulokset räjähtävät näyttöruutuun ja lyhyt lyhyt hiljaisuus laskeutuu ympäristöön yleisen tulostarkastelun merkeissä kunnes pelikorteista leikkimielisesti havaitaan, että sihteerikkö onkin päässyt ampumaan pomoaan, vaikka kaikki olivat ajatelleet sen käyvän toisinpäin ja silloin vasta räjähtääkin nauru kaikille!

Jälkipeli jatkuu tuloksia tarkastellen loputtomasti, vähintään koko illan ja vielä seuraavanakin päivänä työpaikalla. Yksityistilaisuudet on peruutettava viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa, muussa tapauksessa veloitamme 50 prosenttia tapahtuman hinnasta. Mikäli varaus perutaan 1 päivä ennen tapahtumaa tai jätetään kokonaan saapumatta tilaisuuteen, veloitamme koko tapahtumahinnan.

Käytössämme on ns. synttärihuoneita(sisältyvät yksityistilaisuuteen sovittaessa), joissa voidaan jälkipelin lumoissa hoitaa juhlien jatkotarjoilu. Voitte tuoda tarjottavaa ja hoitaa tarjoilun itse. Me voimme jäjestää myös pienimuotoista tarjoilua eri sopimuksen mukaan.

Meillä normaalisti tarjolla kaksi vaihtoehtopakettia

1) Chipsiä, poppareita, karkkia, colaa = 7,00 € / asiakas
2) Suosittu Pizzaslice tarjoilupakettimme; Pizza 1/4+cola 5dl + karkkia = 8,00 € / asiakas.
Tiskiltämme löytyy juomatarjontaa.

Meillä tarjolla myös eri tapahtumiin megazone-teemalla painettuja kertakäyttöastioita. Tukeva limumuki 3,5 dl + kartonkilautanen 18,5 cm + iso lautasliina, 15 kpl yhteishintaan 10 €, sekä irtokarkkikuppi 15 kpl 3,5 €.


Juhlahuone

Avoimessa pelissä oleva peliryhmä voi myös vuokrata juhlahuoneen käyttöönsä pelin jälkeen eri sopimuksesta, 60 € / 45 min. Tapahtumiin mahdollisuus tuoda omat tarjottavat tai tilata meiltä Chipsipaketit 7e/kpl tai Pizzaslicepaketit 8e/kpl