Arkisto

Paintball- kauden avaus!

Hartaasti odotettu kevät on vihdoin täällä ja viimeisetkin kinokset ovat sulaneet tien reunamilta. Nyt on aika koota jengi kasaan ja haastaa kaverit ulkoilmassa Paintball-pelin merkeissä. Vuokraa pelivarusteet edullisesti Turun Megazonesta alk. 25€/kpl.

Värikuulavälineiden vuokraukset ja tiedustelut, Eerikinkatu 4, 20100 Turku, puh. 0404 171888 tai varanumero 0400 520095.
Paintball kauden avaus


NUORI TAIKURI!!!

Tarjoamme harjoittelumahdollisuutta / osa-aikaista työtä nuorekkaassa ympäristössämme taikurijunnulle. Ajateltu posio saattaa sopia melko nuorellekin ” ihmeelle ”. Mikäli tunnet hiemankin kiinnostusta asiaan, niin ota ihmeessä yhteyttä. Soita tai pistä s-postia.


Ti 6.12.2016 Peliä!

Varauksen johdosta olemme avoinna ti 6.12.2016 klo 14 alkaen hetken aikaa. Mikäli pelaaminen itsenäisyyspäivänä, vaikka itsenäisenä, kiinnostaa, niin pistä spostia tai soita!


HUIPPUHAUSKAA!

Joulunajan tapahtumat ja suositut junnusynttärit täyttävät kalenteria, mutta tilaa kyllä löytyy vielä kaikille tapahtumille. Olemme avoinna joka päivä Jouluun asti, mukaanlukien siis Pyhäinpäivä, Isänpäivä ym. SAA TULLA NAUTTIMAAN!


Syksyn tapahtumat

Megazonen laserpelit muiden tapahtumien oheen syysajalle on nyt hyvä varata. Siis synttärit, polttarit, koulut, firmat, muut kaveriporukat tms – sopii kaikille ja kaikki tykkäävät!