megazone-banner-alasivu002

Tietoa megazonesta

Mitä Megazone on?

Megazone on sisätiloissa pelattava hauska, jännittävä ja futuristinen laserpeli, joka sopii lähes jokaiselle. Suositusikärajamme on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin – tarvittaessa vanhemman ohjauksella.

Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii kahteen tasoon rakennettu labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä taustalla soiva musiikki.

Avoimiin peleihin voi osallistua yhtä hyvin yksin kuin ryhmänkin kanssa. Vastusta ja peliseuraa saa tällöin muista peliin osallistujista. Yksityispelissä pelialue on varattu ainoastaan varauksen tehneen ryhmän käyttöön.

Pelimuodot

Avoimissa peleissä pelataan joukkue- tai solopeliä, jossa pelaajat pysyvät pelialueella koko pelin ajan. Osuman saatuaan pelaaja on vain muutaman sekunnin eliminoituna, jonka jälkeen pelaajan liivin sammuneet valot syttyvät uudelleen ja hän voi jatkaa peliä.

Joukkuepelissä pelaajat jaetaan kahteen tai kolmeen tasaväkiseen joukkueeseen. Joukkueet yrittävät puolustaa omaa tukikohtaansa vastustajilta ja samalla tuhota vastustajien tukikohdat kukin vuorollaan. Lisäksi pisteitä kerätään toisten pelaajien liiveissä ja aseissa oleviin valosensoreihin ampumalla.

Solopelissä kaikki pelaavat toisiaan vastaan. Jokainen pelaaja voi tuhota kertaalleen kaikki kolme tukikohtaa.

Erikoispelit

Erikoispelejä pelataan jäsenilloissa, erikostapahtumissa (esim. FNF) sekä yksityistilaisuuksissa. Helpoin tapa tutustua peleihin on osallistua rohkeasti Megazonessa järjestettäviin tapahtumiin. Megazonesta innostuneen kannattaa liittyä jäseneksi, jolloin erikoispelejä pääsee pelaamaan viikottaisissa jäsenilloissa.

Yksityispelit

Meillä järjestät vaivattomasti unohtumattomat, erilaiset ja elämykselliset yritystapahtumat henkilökunnalle tai asiakkaille. Megazone-pelitapahtuma sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja lapsille – se on elämys, joka saa ilon irti ja josta puhutaan pitkään.

Megazone sopii mainiosti virkistys- ja tiimipäiviin, kokousten päätteeksi, asiakastapahtumiin, perhetapahtumiin ja pikkujouluihin. Haasta pomosi tai aseta asiakas tähtäimeen!

FAQ

Tältä sivulta löytyy vastauksia meille useimmiten esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat lähinnä erikoistilanteita:

Q: Minulla on migreeni/epilepsia, voinko ottaa osaa peliin?
A: Jos vilkkuvat valot herkistävät sinut kohtaukselle, niin emme suosittele pelaamista. Liivien vilkkuvat valot saattavat tällöin ärsyttää ja aiheuttaa migreeni/epilepsiakohtauksen.

Q: Minulla on sydämen tahdistin, voinko ottaa osaa peliin?
A: Pelaaminen on mahdollista, mutta vain omalla vastuulla. Liiveissä olevat (hyvin pienet) magneettikentät saattavat aiheuttaa häiriöitä tahdistimeen. Yhteisvaikutuksesta ei ole tutkimustietoa, mutta häiriöitä ei ole tiedossamme. Keskustele asiasta kuitenkin ensin lääkärisi kanssa.

Q: Voinko osallistua peliin pyörätuolilla?
A: Kyllä voit, pyörätuoli ei estä pelaamista.

Q: Pystyn käyttämään vain yhtä kättä, voinko pelata?
A: Kyllä voit. Voimme muuttaa pelilaitteistosi asetukset yhdelle kädelle sopiviksi. Sinun tulee kertoa operaattorille tilanteesta.

Q: Olen raskaana, onko pelaaminen turvallista?
A: Megazone on raskaana olevalle yhtä turvallista kuin mikä tahansa liikunta, jota odottava äiti voi harrastaa. Lasersäde ei aiheuta vahinkoa äidille eikä lapselle.

Q: Sopiiko pelaaminen lapsille?
A: Kyllä sopii! Suositusikärajamme on n. 7 vuotta, mutta pienemmätkin, jopa 3-vuotiaat, voivat pelata vanhemman ohjauksessa. Megazone on liikunnallinen seikkailupeli, joka on hyväksi lapsen kehitykselle.