Varaukset

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä.

Varaustavat

1. Lähetä sähköpostia

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla rovaniemi@megazone.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä. Kiireellisissä asioissa suosittelemme soittoa.

2. Soita

Palvelemme puhelimitse numerossa 0400 283 983.

Huomioithan, että erityisesti viikonloppuisin meillä voi olla niin ruuhkaista, että emme ehdi vastaamaan kaikkiin puheluihin. Olethan kärsivällinen ja yrität uudestaan tai pyydät tarvittaessa yhteydenottoa vaikka tekstiviestillä.


Maksutavat

Maksu tapahtuu paikan päällä ennen pelien alkua.

Maksutapoina meille käyvät:

Käteinen
Pankkikortit ja Visa Electron
Yleisimmät luottokortit
Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit
Luottokunnan Virikesetelit

Laskutus

Laskutus on mahdollinen yritys- ja yhteisöasiakkaille. Halutessanne tapahtumanne laskulle tulee laskutustiedot y-tunnuksineen ja viitetietoineen toimittaa meille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Liikuntasetelit

Liikuntaseteleillä voi seteleiden haltija maksaa oman henkilökohtaisen peliosuutensa verottajan ohjeiden mukaisesti.


Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että pelitapahtuma siirtyy tai peruuntuu, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin.

Peruutus- ja muutosehtomme:

Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian. Avoimille vuoroille tehdyt varaukset tulee peruuttaa viimeistään 2 vrk ennen tapahtumaa. Yksityistilaisuudet tulee peruuttaa viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa.

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia vielä tapahtumaa edeltävänä päivänä olemalla meihin yhteydessä.

Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta.
Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.
Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min ennen pelin alkua.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).

Nämä peruutusehdot koskevat pääsääntöisesti korkeintaan kahden tunnin pelivarauksia. Pidemmissä varauksissa pidätämme oikeuden tiukentaa peruutusehtoja. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, yleensä pääsemme aina yhteisymmärrykseen.