megazone-banner-alasivu008

Laser Game Finland Oy

toimintapelejä vuodesta 1988

Laser Game Finland Oy on Suomen suurin ja monipuolisin toimintapelien järjestäjä. Valikoimiin kuuluu Megazone-laserpelin lisäksi myös perinteinen Survival Game-värikuulapeli sekä ulkona pelattava Laser Strike. Lisäksi laserammuntaa tarjotaan haulikoilla Laser Trapin muodossa ja ammuntavalikoimasta löytyy vielä puhallusputket sekä jousipyssyt. Muitakin kuin ammutaa löytyy: suosittu tankofutis sekä maastoseikkailua offroad-autoilla.

Laser Game on perustettu vuonna 1993 mutta yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1988 jolloin omistajat aloittivat värikuulapelien pyörittämisen Keski-Suomessa Survival Game-lisenssin alla toimien näin paintball-pelin pioneerina Suomessa. Vuosien saatossa yritys on kasvanut valtakunnalliseksi ja pystyy toimittamaan elämyksiä ympäri Suomea. Omat toimipaikat löytyvät Helsingistä, Tampereelta ja Jyväskylästä sekä yhteistyössä toimintaa on Turussa, Oulussa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Toki muillekin paikkakunnille saadaan koko elämystarjonta tarvittaessa, myös Megazone telttakentällä.

laserlaitteiden maahantuonti

Laser Game Finland Oy toimii myös laserpelilaitteiden maahantuojana ja Balttian edustajana. Laitteet tulevan alan johtavalta valmistajalta P&C Microsilta Australiasta. Kansainvälisesti ketju tunnetaan nimellä Zone Empire ja se on suosituin laserpeli maailmassa.