megazone-banner-alasivu015

Koulut ja seurat

Tarjoamme koululaisryhmille ja nuorten parissa toimiville harrasteseuroille liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä reiluun hintaan.

Ryhmähinnat

Alla olevat alennetut hinnat koskevat vähintään 10 henkilön nuorisoryhmiä, jotka tulevat pelaamaan opettajan/valmentajan/ohjaajan johdolla. Hinnat ovat voimassa arkisin klo 8-16. Muina aikoina (illat ja viikonloput) pelataan normaalihinnoin.

Avoin peli 22 min  7,50€/hlö
Avoin peli 2 x 22 min 14,00€/hlö
Yksityiskierros 22 min 180,00€
Yksityistunti 60 min 400,00€

Luokkaretket ja päättäjäiset

Megazonessa järjestätte unohtumattoman luokkaretken tai mieleenpainuvat kauden päättäjäiset. Luokan tai joukkueen yhteisiin tapahtumiin suosittelemme yksityispelejä, jolloin pelitapahtuma on enemmän ryhmänne ihan oma juttu. Voitte valita tapahtumaanne minkä tahansa valmiiksi räätälöidyistä tapahtumapaketeistamme.

Hintatiedustelut ja varaukset jyvaskyla@megazone.fi tai 050 555 8117.


Ruokailu

Tiloihimme on mahdollista järjestää ryhmälle myös ruokailua tai herkuttelua. Tarjoilun hinta sisältää kabinetin tilavuokran ruokailun ajaksi sekä tarvittavan kattauksen.

TARJOILUEHDOTUKSIAMME:

Pizzamenu

Valikoima pizza-paloja kolmella eri täytevaihtoehdolla (kinkku-ananas ja jauheliha), 1/2 pizzaa/hlö
Sipsejä ja irtokarkkeja
Limua
Hinta 13,00/hlö

Herkkusetti

Sipsejä
Irtokarkkeja
Jäätelö
Limua
Hinta 10,00/hlö

Tarjoilut on tilattava ja henkilömäärä sekä erikoisruokavaliot vahvistettava vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa – kabinetti tarjoiluiden nauttimista varten on kuitenkin hyvä varata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.