Peli-illat ja aktiivijäsenten treenit

Jyväskylän Megazonen peli-ilta järjestetään yleensä sunnuntaisin klo 17-19. Peli-iltaan ilmoittaudutaan ennakkoon joko NETTIVARAUSJÄRJESTELMÄN kautta tai suoraan hallille osoitteeseen jyvaskyla@megazone.fi tai numeroon 050 555 8117.

Jäsenilloissa pääset pelailemaan lyhyitä erikoispelejä, jotka vaihtelevat eliminaattoripeleistä lipunryöstöön. Peli-iltoihin ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat.
TUTUSTU PELI-ILLOISSA PELATTAVIIN ERIKOISPELIMUOTOIHIN

Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli peleihin ei ole ilmoittautunut tarpeeksi pelaajia illan järjestämiseksi. Tieto peli-illan järjestymisestä tai peruuntumisesta ilmoitetaan Megazone Jyväskylän facebook-sivulla.

AKTIIVIPELAAJIEN HARJOITUKSET

Aktiivisemmasta laser tag -pelaamisesta kiinnostuneille järjestetään tiistaisin ja torstaisin aukioloaikojen ulkopuolella omia harjoituksia. Tiistaisin treenit alkavat klo 19 ja torstaisin klo 20. Treenien kesto on 2h/kerta. Näihin treeneihin voi osallistua maksamalla kuukausimaksun 30€. Tämä maksu sisältää treenit sekä sunnuntain peli-illat. Aktiivijäseneksi liittyvän tulee olla vähintään 13-vuotias!

Aktiivipelaajien treeneissä harjoitellaan kilpapelimuotoja sekä erilaisia pelitaktiikoita. Treeneihin osallistuminen ei edellytä suurempaa kokemusta Megazonesta vaan aloittelijat voivat myös tulla mukaan. Kokeneemmat pelaajat opastavat uusia mielellään ja järjestämme myös kursseja laser tagista. Jos olet kiinnostunut kilpapelaamisesta, ota yhteyttä hallille, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Megazone Jyväskylän Facebook-sivusta tykkäämällä kuulet ensimmäisenä tarjouksista ja tapahtumista sekä pääset osallistumaan jännittäviin kilpailuihin.
TYKKÄÄ MEGAZONE JYVÄSKYLÄSTÄ FACEBOOKISSA