megazone-banner-alasivu016

Jäsenyys

Megazone toimii myös harrastuksena

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone-jäseneksi, jolloin pelaaminen avoimilla kierroksilla ja erilaisissa tapahtumissa on edullisempaa. Kaikille avoimissa peli-illoissa pääsee lisäksi pelaamaan erikoispelimuotoja ja kehittymään laserpelaamisessa vaikka kilpatasolle saakka.

Kilpapelaamisesta kiinnostuneille järjestetään myös erillisiä harjoituksia aukioloaikojen ulkopuolella kaksi kertaa viikossa.


Peli-illat ja aktiivijäsenten treenit

Jyväskylän Megazonen peli-ilta järjestetään yleensä sunnuntaisin klo 17-19. Peli-iltaan ilmoittaudutaan ennakkoon joko NETTIVARAUSJÄRJESTELMÄN kautta tai suoraan hallille osoitteeseen jyvaskyla@megazone.fi tai numeroon 050 555 8117.

Jäsenilloissa pääset pelailemaan lyhyitä erikoispelejä, jotka vaihtelevat eliminaattoripeleistä lipunryöstöön. Peli-iltoihin ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat.
TUTUSTU PELI-ILLOISSA PELATTAVIIN ERIKOISPELIMUOTOIHIN

Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli peleihin ei ole ilmoittautunut tarpeeksi pelaajia illan järjestämiseksi. Tieto peli-illan järjestymisestä tai peruuntumisesta ilmoitetaan Megazone Jyväskylän facebook-sivulla.

AKTIIVIPELAAJIEN HARJOITUKSET

Aktiivisemmasta laser tag -pelaamisesta kiinnostuneille järjestetään tiistaisin ja torstaisin aukioloaikojen ulkopuolella omia harjoituksia. Tiistaisin treenit alkavat klo 19 ja torstaisin klo 20. Treenien kesto on 2h/kerta. Näihin treeneihin voi osallistua maksamalla kuukausimaksun 30€. Tämä maksu sisältää treenit sekä sunnuntain peli-illat. Aktiivijäseneksi liittyvän tulee olla vähintään 13-vuotias!

Aktiivipelaajien treeneissä harjoitellaan kilpapelimuotoja sekä erilaisia pelitaktiikoita. Treeneihin osallistuminen ei edellytä suurempaa kokemusta Megazonesta vaan aloittelijat voivat myös tulla mukaan. Kokeneemmat pelaajat opastavat uusia mielellään ja järjestämme myös kursseja laser tagista. Jos olet kiinnostunut kilpapelaamisesta, ota yhteyttä hallille, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Megazone Jyväskylän Facebook-sivusta tykkäämällä kuulet ensimmäisenä tarjouksista ja tapahtumista sekä pääset osallistumaan jännittäviin kilpailuihin.
TYKKÄÄ MEGAZONE JYVÄSKYLÄSTÄ FACEBOOKISSA

 


Jäsenhinnat

Jäsenyys 25,00 €
Jäsenyyden uusiminen 15,00 €
Jäsenilta 1 h 8,50 €
Jäsenilta 2 h 12,50 €
Avoimet pelit 6,50€

Jäsenyys sisältää Citizen-kortin, jäsenen edullisemmat pelihinnat, kaksi ilmaista peliä avoimilla vuoroilla sekä ilmaisen pelin syntymäpävänä. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan.