Kisakellari

Kisakellari on uusi liikunnallinen vapaa-ajanviettopaikka Ylä-Savossa. Tarjontamme kattaa elämyksiä lapsille sekä aikuisille.

Järjestä juhlat!

Tule yksin, kaksin tai isommalla porukalla, meillä voit viettää synttäreitä, polttareita ja illanistujaisia. Kisakellari on oiva paikka järjestää yrityksen kokous, asiakastilaisuus tai TYKY-päivä.

Meillä on kaksi juhla-/kokoushuonetta joiden hinnat ilman tarjoiluja: pienempi (35 €/h) ja isompi (45 €/h).

Kisakohteet

Kisakellarin kisakohteet ovat: Megazone, SimWayHunt sekä IndoorCurling.

Megazone

On hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Pelialueena toimii hämärä, uv-valoin valaistu labyrinttimainen kaupunkitaisteluareena.

SimWayHunt

SimWayHunt on maailman monipuolisin 3D-simulaattori ampumaurheiluun ja metsästäjille. Kehitetty metsästäjille ja urheiluampujille, jotka haluavat harjoitella sisätiloissa, turvallisesti ja tarkasti – vuodenajasta riippumatta.

IndoorCurling – avautuu loppuvuodesta

Curling on taitoa ja älyä vaativa laji ja harrastus sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Curling on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja pelissä toimitaan rehdisti toisia kunnioittaen. Harvassa muussa joukkuelajissa samassa joukkueessa voivat pelata miehet ja naiset tai vanhemmat ja lapset. Curlingjoukkueen saa helposti kasaan esimerkiksi yhdessä tuttavapariskunnan kanssa!

www.facebook.com/kisakellari

www.kisakellari.fi