Hinnat

Suosittelemme aina ennakkovarausta pelipaikan varmistamiseksi. Pelit alkavat aina tasalta ja puolelta. Paikalle tulee saapua noin 15 min ennen pelin alkua ohjeistusta ja varusteiden pukemista varten.
Lisätietoja varauksesta.


Avoimet pelit

Avoimia pelejä on joka päivä Kisakellarin aukioloaikoina. Avoimiin peleihin voi osallistua yhtä hyvin yksin kuin ryhmänkin kanssa. Vastusta ja peliseuraa saa myös muista peliin osallistujista. Pelin kesto on 22 minuuttia. Suosittelemme kahta peräkkäistä peliä.

Avointen pelien hinnat/hlö:

1 peli 9,00 €
2 peräkkäistä peliä 15,00 €
3 peräkkäistä peliä 20,00 €

Yksityispelit

Yksityispeleissä koko pelialue on varattu oman ryhmänne käyttöön, jolloin yhtäaikaisia pelaajia voi olla maksimissaan 18 ja sopiva peliaika on 22 - 60 minuuttia. Isommalle ryhmälle suosittelemme pidempää peliaikaa. Vähintään tunnin yksityisvuorolla pelataan ryhmän koon mukaan useampia pelejä ja käytettävissä oleva peliaika jaetaan toiveidenne mukaan.

Yksityispelien hinnat:

Yksityispeli 22 min 150,00 €
Yksityispeli 60 min 300,00 €
Yksityispeli 90 min 400,00 €
Yksityispeli 120 min 500,00 €

Oletko kiinnostunut varaamaan koko Kisakellarin käyttöösi?

Koko Kisakellari on varattavissa yksityistilaisuutta varten jolloin käytössäsi on Megazone, SimWayHunt ja IndoorCurling sekä juhla-/kokoushuoneemme ja mahdolliset tarjoilut.

Tutustu Kisakellarin tarjontaan.


Juhla-/kokoushuone

Tiloissamme on kaksi erillistä juhla-/kokoushuonetta, joissa on hyvä käydä pelin tulokset lävitse ja nauttia maittavista ruuista.

Huoneiden hinnat ilman tarjoilua:

pienempi huone 35 €/tunti
isompi huone 45 €/tunti

Lahjakortit

Megazone -lahjakortti on osuva lahja kaiken ikäisille ja kaikissa tilanteissa. Lahjaksi voit ostaa yhden, kahden tai kolmen kerran lahjakortin. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Iisalmesta ostettu lahjakortti on käytettävissä ainoastaan Iisalmen Megazonessa.