megazone-banner-alasivu-jkl001

Varaukset

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä. Kolmen peräkkäisen pelin varaaminen onnistuu toistaiseksi vain suoran yhteydenoton kautta (ei nettivaraamossa).


Varaustavat

1. Varaa netissä

- Tutustu eri peli-/pakettivaihtoehtoihin kotisivullamme ja siirry sen jälkeen varausjärjestelmäämme.
- Pelin ja henkilömäärän valittuasi näet vapaat ajat, jolloin valitsemasi tapahtuma voi alkaa.
- Klikkaa Varaa-linkkiä ja pääset tekemään varauksesi.
- Varauksen tehdäksesi sinun tulee rekisteröityä, mutta maksu tapahtuu vasta paikan päällä.
- Tarkemmat ohjeet löydät varausjärjestelmästä.

2. Lähetä sähköpostia

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla helsinki@megazone.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä. Kiireellisissä asioissa suosittelemme nettivarausta tai soittoa.

3. Soita

Puh: 050 595 4094

Paras aika soittaa meille on arkisin 9-17 välillä jolloin myyntitiimimme on paikalla. Muuten puheluita otetaan vastaan aina hallin aukioloaikoina ja ne ohjautuvat suoraan hallille, puheluita otetaan vastaan muun toiminnan ohella.

Huomioithan, että erityisesti viikonloppuisin meillä voi olla niin ruuhkaista, että emme ehdi vastaamaan kaikkiin puheluihin. Pyrimme soittamaan aukioloaikoina tulleisiin vastaamattomiin puheluihin takaisin mahdollisimman pian.


Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että pelitapahtuma siirtyy tai peruuntuu, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin.

Peruutus- ja muutosehtomme:

Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa.

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia (alaspäin) vielä tapahtumaa edeltävänä päivänä olemalla meihin yhteydessä tai netissä 3 vrk ennen tapahtumaa (jos olet tehnyt varauksen itse netissä).

Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta.
Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.
Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min ennen pelin alkua.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).

Nämä peruutusehdot koskevat pääsääntöisesti korkeintaan kahden tunnin pelivarauksia. Pidemmissä varauksissa pidätämme oikeuden tiukentaa peruutusehtoja. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, yleensä pääsemme aina yhteisymmärrykseen.


Maksutavat

Maksu tapahtuu paikan päällä ennen pelien alkua.

Maksutapoina meille käyvät:

Käteinen
Pankkikortit ja Visa Electron
Yleisimmät luottokortit
Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit
Luottokunnan Virikesetelit
Tyky-Kuntosetelit
Kaupungin ostotilaus

Laskutus

Laskutus on mahdollinen yritys- ja yhteisöasiakkaille. Halutessanne tapahtumanne laskulle tulee laskutustiedot y-tunnuksineen ja viitetietoineen toimittaa meille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Laskutuslisämme on 7 €.

Liikuntasetelit

Liikuntaseteleillä voi seteleiden haltija maksaa oman henkilökohtaisen peliosuutensa verottajan ohjeiden mukaisesti.


Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Megazone Helsinki
Energiakatu 3
00180 Helsinki
helsinki@megazone.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Maarit Spåre
maarit(a)megazone.fi

Rekisterin nimi

Megazone Helsingin asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tietoja käytetään Megazonen peli-, tarjoilu- ja tilavarausten käsittelyyn, asiakassuhteiden hoitamiseen, suoramarkkinointiin ja muuhun yhteydenpitoon. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Megazonen omaan tai yhteistyökumppanin kanssa toteutettavaan markkinointiin, jos asiakas ei ole kieltänyt suoramarkkinointia.

Asiakas voi milloin tahansa pyytää muuttamaan tai poistamaan tietonsa rekisteristämme ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaiden yhteystiedot sekä tiedot asiakkaiden varauksista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot saadaan asiakkaiden tekemien varausten yhteydessä heidän rekisteröityessään Megazonen varausjärjestelmään tai heidän tehdessään varauksia muilla tavoin (puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai paikan päällä asioidessaan) sekä asiakkaan liittyessä jäsenpelaajaksi.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Megazone ei myy tai luovuta asiakastietojaan ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauken periaatteet

Asiakastiedot on tallennettu Megazonen tietojärjestelmään. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Megazonen nimeämillä henkilöillä, joilla on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Rekisterin tietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisia.