Synttärimenut

Valmiista synttärimenuistamme voit valita juhliinne sopivat tarjoilut. Tarjoilu sisältyy valitsemanne synttäripaketin hintaan. Sulkeissa oleva yksikköhinta on ilmoitettu mahdollisia lisätilauksia varten. Tarjoilun hinta sisältää tilavuokran, huoneen koristelun ja tarjoilun mukaisen kattauksen.

Synttärimenut:

Herkkusetti (10,50/hlö)

Irtokarkkeja
Sipsejä ja popcornia
Jätskikulho
Limua ja mehua

Hodarimenu (12,00/hlö)

HotDogit
Keksilajitelma
Sipsejä ja popcornia
Irtokarkkeja
Limua ja mehua

Pizzamenu (13,00/hlö)

Pizza-sliceja kahdella eri täytevaihtoehdolla
(n. 1/2 pizzaa/hlö, täytteinä pepperoni ja kinkku-ananas)
Sipsejä ja popcornia
Irtokarkkeja
Limua ja mehua

Hampurilaismenu (13,00/hlö)

Juustohampurilainen (75 g naudanlihapihvi, cheddar-juustoa, salaattia)
Sipsejä ja popcornia
Irtokarkkeja
Limua ja mehua

Pizzat ja hampurilaiset toimittaa Big House Cafe&Bar, muut tuotteet toimittaa Megazone. Pizzat ja hampurilaiset ovat laktoosittomia, HotDogit ovat kokonaan maidottomia. Limuina tarjoilemme Pepsiä ja Jaffaa. Mikäli tarvitsette light-limua, ilmoitattehan siitä ennen juhlien alkua henkilökunnallemme. Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot, mutta ilmoitathan niistä meille aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Vaikeasti allergisille kannattaa tuoda omat eväät. Tiloissamme käsitellään tuotteita, jotka voivat sisältää allergeenejä, kuten pähkinä ja maito. Halutessanne voitte tuoda lisäksi oman kakun, mutta muistathan tällöin myös kakun tarjoiluastiat.

Omat tarjoilut

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran: partyroom 40 €/h tai VIP-kabinetti 65 €/h, minimi varausaika 1 h – suosittelemme varaamaan tilan 1,5 tunniksi, jolloin teillä on hyvin aikaa laittaa tarjoilut esille viimeisen pelin aikana. Kaikki astiat tulee asiakkaan tuoda omille tarjoiluille itse. Kylmäsäilytys löytyy ainoastaan VIP-kabinetista. Omien tarjoiluiden jäljet tulee asiakkaan siivota itse ennen huoneen luovutusta (mahdollisesti tarvittavat siivousvälineet saa henkilökunnalta).

Jos haluat synttärit omilla tarjoiluilla niin ota meihin yhteyttä varauksen tehdäksesi.