megazone-banner-alasivu005

Jäsenyys

Megazone toimii myös harrastuksena. Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone-jäseneksi, jolloin pelaaminen avoimilla kierroksilla ja erilaisissa tapahtumissa on edullisempaa. Jäsenille tarkoitetuissa jäsenilloissa pääsee lisäksi pelaamaan erikoispelimuotoja ja kehittymään laserpelaamisessa vaikka kilpatasolle saakka.


Jäsenhinnat

Jäsenyys 60,00 €
Jäsenyyden uusiminen 30,00 €
Jäsenilta 2 h 15,00 €
Avoimet pelit 8,00 €
10xKortti (avoimiin) 75,00 €
10xJäsärikortti 120,00 €

Jäsenyys sisältää jäsenkortin ja Megazone T-paidan, jäsenen edullisemmat pelihinnat sekä
oikeuden osallistua jäseniltoihin. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan.

 


Jäsenillat

Jäsenillat järjestetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 19-21, joka toinen viikko Vantaalla (parilliset viikot) ja joka toinen Helsingissä (parittomat viikot). Voidaksesi ilmoittautua tapahtumiin sinun tulee rekisteröityä varausjärjestelmäämme. Tämän jälkeen näet kaikki tulevat tapahtumat kun klikkaat järjestelmän etusivulta palkkia 'Yleiset- ja jäsenpelitapahtumat' ja voit valita mihin tapahtumiin haluat osallistua. Voit ilmoittaa myös kaverisi, mutta muista kirjoittaa osallistujien nimet sille varattuun kohtaan, jotta muutkin pelaajat näkevät tulijat.

Jäsenilloissa pääset pelaamaan erikoispelejä ja voit kehittyä laserpelaajana aina kilpatasolle saakka.
Tutustu jäsäreissä pelettaviin erikoispelimuotoihin

Pidätämme oikeuden perua jäsenillan, mikäli jäseniltaan ei ole ilmoittautunut tarpeeksi jäseniä illan järjestämiseksi. Peruutuksesta tulee tieto kaikille varausjärjestelmän kautta ilmoittautuneille automaattisesti.


Jäsentoimikunta

Megazone Helsingin jäsentoimikunnan tehtävänä on jäsentoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen Salmisaaressa. Jäsentoimikunta pyrkii organisoimaan koko harrastajakunnalle miellyttävän harjoitus-, peli- ja kilpailuympäristön. Toimikunta koostuu neljästä erittäin kokeneesta kilpapelaajasta, jotka ovat helposti lähestyttävissä uudempien pelaajien kysymyksiä ja käytännön peliopastusta varten. Jäsentoimikunta toimii vapaaehtoisperiaatteella.

Jäsentoimikunnan nettisivuilta löydät laajasti jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille laserpelaajille suunnattua tietoa, käytännön vinkkejä sekä ajankohtaisia uutisia laserpelirintamalta sekä kotimaasta että kansainvälisesti.
Siirry tästä jäsentoimikunnan kotisivuille

Foorumi ja Facebook

Megazone-foorumia seuraamalla pysyt parhaiten kärryillä jäseniä kiinnostavista asioista.
Siirry tästä Megazone-foorumille

Megazone Helsingin Facebook-sivusta tykkäämällä kuulet ensimmäisenä tarjouksista ja tapahtumista sekä pääset osallistumaan jännittäviin kilpailuihin.
Tykkää Megazone Helsigistä Facebookissa