Arkisto

UUSIA UPEITA OMINAISUUKSIA PELEISSÄ

Uudet Zone Gatet on asennettu Helsinkiin ja Vantaalle  ja samalla lisättiin toinen PUP (Pick-up pad) 😀 Uudet elementit tuovat peliin lisää haasteita ja jännitystä. 💥💥

Zone Gate on portti jonka voi ”kaapata” omalle joukkueelleen ampumalla portin yläreunassa olevaa maalia, portti muuttuu ammuttaessa oman joukkueen väreihin ja pudottaa 10 sekunniksi pelistä pois muiden joukkueiden pelaajat, jotka kulkevat portista.

PUP on asema, josta voit pelin aikana hakea aseeseesi erikoisominaisuuksia, kuten konekivääri, näkymättömyys ja kuolemattomuus.

Tervetuloa pelaamaan ja testaamaan uutuudet


Kesän aukioloajat

26.6.-9.8.*
Ma-Su 12-19

*Helsingin Megazone on suljettuna su-ma 30.-31.7. pelialueen suursiivouksen vuoksi. Vantaan Megazone on avoinna normaalisti kesäaukiolon mukaan.

Päiväpassit on saatavilla kesäkauden ajan 26.6.-9.8. Päiväpassin hinta on 30 € (sis. yhden limun).

Heinäkuussa tiistaisin erikoispelitunti klo 15-16, tunnin aikana pelataan 3-4 peliä, erilaisia pelimuotoja. Sopii kaikille ja sisältyy myös päiväpassilaisille. Hinta 17€/jäsenet 15€.


Vappu ja Helatorstai

Vapun ja helatorstain aukioloajat:

su 30.4.     12-19
ma 1.5.       13-19
to 25.5.      13-19

Vappuhulinat 1.5. eli päiväpassit saatavilla, päiväpassin hinta on 30€/hlö, sisältäen juoman ja vappunaposteltavaa. Päiväpassivaraukset sähköpostilla tai puhelimitse, paikkoja rajoitetusti.

 


Pääsiäisen aukioloajat

Olemme avoinna pääsiäisenä:
Pe 14.4. 12-19
La 15.4. 11-21
Su 16.4. 12-19
Ma 17.4. 12-19

Päiväpassit ovat saatavissa sekä Helsingissä että Vantaalla, päiväpassivaraukset sähköpostilla tai puhelimitse – paikkoja on rajoitetusti.

Normaalit pelivaraukset voi tehdä myös netissä.


14.2. Ystävänpäivän treffitapahtuma Vantaan Megazonessa

Suomen mahtavimmat treffit ystävänpäivänä Megazonessa ja Prison Islandissa Vantaan Flamingossa!

Tule mielitiettysi kanssa treffeille, jotka ei varmasti jätä kylmäksi. Treffi-ilta Megazonessa ja Prison Islandissa on ensimmäinen laatuaan ja varmasti erilainen sekä houkuttelevampi kuin kliseiset ystävänpäivätärskyt!
Suomen mahtivimpia treffejä ei ole hinnalla pilattu – Koko kolme tuntisen tapahtuman hinta on vain 25€ osallistujalta eli pariskunnan yhteiskustannus näille treffeille on 50€.

Treffien hintaan sisältyy 60 minuutin seikkailu Prison Islandissa sekä tunnin ajan räiskintää Megazonessa muiden pariskuntien kanssa. Lisäksi tarjolla kuohuvaa ja pientä naposteltavaa.

Tunnelma tulee olemaan aivan loistava ja osallistujat koostuvat ainoastaan pariskunnista. Tapahtumaan pystyy ilmoittautumaan puhelimitse, sähköpsotitse tai nettivarausjärjestelmämme kautta.
Paikkoja rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu tapahtumaan ajoissa!

Tapahtuma on K-18.

Ps. Jos sinulla ei ole deittiä näihin kinkereihin niin ei hätää! Keväämmällä järjestämme sinkkujen-illan jossa sinulla on loistava mahdollisuus löytää juuri se oikea.